Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün Şanlıurfa’da beklenen aşırı yağış sebebiyle ilk ve orta dereceli tüm okullarımızda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." denildi.

yagmur-16122023-1

ANTALYA’DA 5 İLÇE DE BUGÜN TATİLDE

Antalya'da yaşanan şiddetli yağışların etkisi altında, bugün için beş ilçede eğitim faaliyetlerine bir günlük ara verilmesine karar verildi. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, devam eden kuvvetli yağışlar sonucu oluşan sel ve taşkınlar nedeniyle, hayatın normale dönüşü adına devam eden çalışmalarda, kamu hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması amacıyla, Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerindeki eğitime bir gün süreyle ara verilmesi kararı alınarak 14 Şubat Çarşamba günü tatil ilan edildi.

yagmur-16122023-3

KREŞ VE BAKIMEVLERİ DE TATİL

Aynı açıklamada, Antalya'nın merkez ilçelerinde bulunan kreş ve gündüz bakımevlerinin de bir gün süreyle tatil edildiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın kamu personelleri ile engelli, hamile ve kronik hastalığı bulunan personelin de 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi.

Editör: Mevlüt Peker