Sağlık Bakanlığı 27 Bin Personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlanarak ilan edilmişti. 2024 yılında birçok alanda personel alımı yapılacağı açıklanırken gözler Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı ne zaman, şartlar neler? İşte, detaylar..

27 bin personel alımı kadrosu belli oldu! Sağlık Bakanlığı başvuru şartları merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde hastane, tıp merkezleri, Aile Sağlığı Merkezleri ve diğer birçok sağlık kuruluşunda alım yapılacak. 

GSS-primleri-genel-sağlık-sigortası-1

27 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Cumhurbaşkanı kararı ile 2024 yılında sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecek personel sayısı belirlendi.

Sağlık Bakanlığı Persoenel Alımı 5

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan karara göre, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli yürütülebilmesi amacıyla 2024 yılında uygulanmak üzere istihdam edilecek sözleşmeli sağlık personeli sayısı 27 bin olarak tespit edildi.

Sağlık Bakanlığı Persoenel Alımı 3

SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Açıklanan branşlar için ayrı ayrı belirlenecek başvuru şartları da henüz belli olmadı. Detaylarla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları takip ediliyor.

Sağlık Bakanlığı Persoenel Alımı 4

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI 

  • Diyetisyen (1)
  • Ebe (9)
  • Hemşire (2)
  • Sağlık Memuru (25)

Sağlık Bakanlığı Persoenel Alımı 2

  • Sağlık Teknikeri (1)
  • Tabip (3.498)
  • Uzman Tabip (23.464)

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Sağlık Bakanlığı 27 bin sağlık personeli alımı başvuru tarihleri henüz belli olmadı.
 

Editör: Nurseli Fırat