3 NİSAN SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım ilanına başvuran adaylar, kura çekimini heyecanla takip ediyor. Kura çekimiyle birlikte belirlenen kadrolara alımlar yapılacak. 3 Nisan Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekiminde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, İstanbul, Hatay, Hakkari gibi illerin kura sonuçları belli olmuştu. 4 Nisan Perşembe (bugün) kura çekimi saat 10.30'da yeniden başladı. Adaylar kura sonuçlarını internet üzerinden kişisel bilgileriyle sorgulayabilecek. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi canlı yayını nasıl izlenir? İşte, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ve kura canlı yayın ekranı..

40 İLİN İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı Persoenel Alımı 5

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 4 NİSAN 2024

Sağlık Bakanlığı kurası canlı yayını sabahın ilk saatlerinde Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi için canlı yayınının başlayacağı tarih duyruldu. Kura çekimi tamamlandıktan sonra adaylar istenen belgelerle ilgili kurumlara müracaat edecek. Belirlenen tarihlerde müracaat etmeyen adayların yerine yedek listeden adaylar davet edilecek. 

4 Nisan Perşembe günü kura çekimi belirlenen illerle devam edecek. Asıl ve yedek aday isim listeleri ise iscisonuc.saglik.gov.tr adresinden duyuruluyor. Kurada ismi yer alan aday başvuru şartlarını sağlaması ve belgeleri zamanında teslim etmesi durumunda herhangi bir sınav uygulanmadan görev yerlerine atanacak. 8 bin işçi alımı için toplam kontenjan kadar yedek ve asıl aday belirlenecek.

Sağlık Bakanlığı 4 Nisan Perşembe (bugün) yapılacak kura çekiminde Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce alımları için gerçekleştirilecek. (Kura çekilişi saat 10:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Sağlık Bakanlığı Persoenel Alımı 3

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİM CANLI YAYIN

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi canlı yayında devam ediyor. İşe alınacak sürekli işçiler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin geçici 10 uncu maddesi hükmüne göre öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın Sağlık Bakanlığı tarafından  doğrudan noter kurası ile belirlenecek. Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanacağından, kuraya katılımcı alınmayacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURASI CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı Persoenel Alımı 4

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KADRO DAĞILIMI NASIL OLACAK?

  • Sağlık Bakanlığı işçi alımı alım yapılacak meslek grupları ve kadro dağılımları;
  • Temizlik görevlisi: 3.550
  • Güvenlik görevlisi: 3.250
  • Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı: 84
  • Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı: 127
  • Elektrikçi (genel): 144
  • Isıtma ve sıhhi tesisatçı: 143
  • İnşaat boyacısı/boyacı: 64
  • Klinik destek elemanı: 600
  • Marangoz: 32
  • Oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi: 2
  • Oto elektrikçisi: 2
  • Otomotiv kaportacısı: 2

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

Sağlık Bakanlığı Persoenel Alımı 1

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIM KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

"3 Nisan 2024 Çarşamba günü kura çekilişi yapılan Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir illeri için sonuçlar açıklanmıştır. Diğer iller için kura çekilişi 4 Nisan 2024 Perşembe günü yapılacak olup, sonuçları aynı gün saat 20:00 den sonra açıklanacaktır."

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
 

Editör: Nurseli Fırat