Tunceli'nin Ovacık ilçesi Pulur Mahallesi'nde yer alan TOKİ konutlarının üçüncü katında meydana gelen olayda, bir sağlık memuru yaşamını yitirdi, bir doktor ise ağır yaralandı. Olay, çevredekiler tarafından fark edilip 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Tunceli Doktor Ve Saglikci Balkondan Dustu 16042024 Dha2

OLAY YERİNE ACİL MÜDAHALE

İhbarın ardından olay yerine derhal sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kazada yaralanan 30 yaşındaki erkek sağlık memuru Savaş K. ve kadın doktor Türkan B., Ovacık Entegre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak acil müdahale altına alındılar.

Tunceli Doktor Ve Saglikci Balkondan Dustu 16042024 Dha3

SAĞLIK MEMURU KURTARILAMADI

Yapılan tüm müdahalelere rağmen sağlık memuru Savaş K., kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktor Türkan B. ise vücudunda meydana gelen kırıklar nedeniyle daha kapsamlı tedavi için Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Tunceli Doktor Ve Saglikci Balkondan Dustu 16042024 Dha4

OLAYIN PERDE ARKASINA EKRANHABER ULAŞTI

Olayın perde arkasına ise Ekranhaber ulaştı. Ekranhaber muhabirinin edindiği bilgilere göre, 30 yaşındaki sağlık memuru Savaş K. vatani görevini tamamlayıp ikamet ettiği Tunceli'ye döndü. Genç adam, sevgili olduğu ve aynı hastanede birlikte görev yaptığı doktor Türkan B. ile iş çıkışı konuşmak için eve geldi. Birlikte alkol alan gençler bir ara balkona çıktılar ancak kadın doktor Türkan B. bilinmeyen bir nedenle bir anda 3. kattaki evin balkonundan aşağı atlamak istedi. Savaş K. ise Türkan B.'ye engel olmak isterken aşağı düştü. İkilinin aşağı düştüğünü görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Savaş K. kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı, Türkan B.'nin tedavisi ise sürüyor. Türkan B.'nin psikolojik sorunlar yaşadığı, yaklaşık 3 ay önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, olayın nasıl gerçekleştiğini ve olası tüm nedenlerini belirlemek amacıyla detaylı bir soruşturma başlattı.

Editör: Mevlüt Peker