On bir ayın sultanı Ramazan ayı yarın başlıyor. Bu gece sahurlar yapılacak, tüm aile sofrada toplanacak ve niyetler edilecek. Mübarek Ramazan ayında sevdikleriyle büyük sofralarda buluşmak isteyenler, marketler kaça kadar açık olacak merak ediyor. Ramazan ayında zincir marketler kaça kadar açık olacak? Ramazan pidesini sıcak sıcak tüketmek isteyenler, sahurda fırınlar açık olacak mı? merak ediyor. İşte Ramazan ayında marketlerin çalışma saatleri..

Ramazan Pi̇desi̇ 2

Ramazan ayı, yardımlaşmanın yoğunlaştığı, bolluğun ve bereketin her evde olmasını sağlayan mübarek bir aydır. Ramazan sofralarında tüm sevdikleriyle buluşmak isteyenler, iftar ve sahur yemekleri için market ve fırınların çalışma saatlerini araştırıyor. Ramazan ayının gelişiyle birlikte temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyen vatandaşlar özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını merak ediyor.

Resmi Gazetede Yayimlandi Zincir Marketlerde Yeni Donem Artik O Urunler Bulunmak Zorunda 5Mart2024 2

SAHURDA FIRINLAR SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Ramazan ayı 2024 yılında 11 Mart pazartesi günü başlıyor ve 9 Nisan çarşamba günü sona erecek. 29 gün boyunca oruç tutacak kişiler iftar ve sahur sofraları için fırınlardan pide alacak. Sahurda fırınlar kaça kadar açık olacak? Sahurda fırınların çalışma saatleri, Ramazan ayında sahurda fırınların açık olup olmadığı merak ediliyor. Birçok fırın, Ramazan ayında sahurda da açık olacak. Bu sebeple gece fırından pide ve ekmek almak isteyenler dumanı üstünde ekmek ve pideye rahatça ulaşabilecek.

Ramazan Pidesinin Fiyati Belli Oldu 26 S U B A T2024 2

RAMAZAN PİDESİ KAÇ TL?

Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, pidenin kilogram fiyatının 60 lira olacağını belirtirken, İstanbul ve Ankara'da Ramazan pidesinin 250 gramı 15 liradan, 300 gramı 18 liradan satılacağını söyledi.

Ramazan Pidesi Fiyati Ne Kadar Olacak Firincilar Odasi Baskani Halil Ibrahim Balci Acikladi 21Subat2024 2

Geçen yıl Türkiye'de Ramazan pidesinin kilogram fiyatının azami 33,5 lira olduğunu hatırlatan Balcı, "Bu yıl pidenin azami kilogram fiyatı 60 lira olacak. Buna göre İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram ramazan pidesi 15 liradan satılacak. İzmir'de 300 gram pide 18 lira olacak. Bunun yanında esnafımız, 330 gram pideyi 20 lira veya 500 gram pideyi 30 lira olarak vatandaşın talebine göre üretebilir. Her il ve ilçede odalarımız kendi maliyet hesabını yaparak ilgili esnaf odaları birliğinden fiyat alacak. Dolayısıyla, coğrafi yapıya ve vatandaşımızın arzusuna göre değişik gram ve fiyatlarda pide üretilecektir." dedi.

market1-1

RAMAZAN AYINDA MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK?

Ramazan ayında zincir marketlerin çalışma saatleri araştırılıyor. Ramazan ayı market çalışma saatleri değişti mi? diye merak eden vatandaşlar, A101, BİM, ŞOK, Migros ve Carrefoursa marketlerin çalışma saatlerini sorguluyor. Peki ramazan ayında zincir marketler kaça kadar açık olacak? Marketler kaçta kapanıyor? İşte Ramazan ayında A101, BİM, ŞOK, Migros, Carrefoursa market çalışma saatleri..

market1

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM marketler zinciri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ

A101 marketler zinciri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ancak bazı bölgelerde 10.00 ile 22.00 saatleri arasında da hizmet vermektedir.

ŞOK MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

ŞOK marketler zinciri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Diğer marketlerde olduğu gibi bazı bölgelerde 10.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

MİGROS ÇALIŞMA SAATLERİ

Migros marketler zinciri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ayrıca Migros Hemen ve Sanal Market üzerinden sipariş verebileceğiniz Migros'un hemen uygulaması yoğunluk durumuna göre 00.00'a kadar online hizmet vermektedir.

CARREFOURSA ÇALIŞMA SAATLERİ

CarrefourSA marketler zinciri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. CarrefourSA uygulaması üzerinden de hizmet vermektedir. 

Editör: Nurseli Fırat