Arama kaydı bulunan şüpheliler, ekiplerin etkin ve titiz çalışmaları sonucu kaçacak yer bulamıyor. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği koordinesinde, çeşitli suçlardan hakkında hapis cezası bulunan firari hükümlüler ile hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, adam öldürme ve cinsel saldırı suçlarından aranma kaydı bulunan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

404 ADRESE OPERASYON

Bu kapsamda ilçe emniyet müdürlüklerinde görev yapan 223 ekip ve 463 personelin katılımıyla tespit edilen 404 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan firari hükümlüler ile aranma kayıtlarının olduğu tespit edilen 86 kişi ekiplerce kıskıvrak yakalandı.

ŞANTİYEDE YAKAYI ELE VERDİ

Ekipler, bahse konu çalışma kapsamında aranan şüphelilerden birisinin İstanbul Küçükçekmece'deki şantiye alanında olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri hızlıca harekete geçti. Baret ve yelek giyerek inşaat işçisi kılığına bürünerek hareket eden polis ekipleri, dikkat çekmeden yaklaştığı şüpheliyi yakaladı. Edinilen bilgiye göre, operasyon kapsamında yakalanan 86 kişi emniyete götürüldü.