Ankara’da bir belediye otobüsünün altında kalarak yaşamını yitiren ses sanatçısı Metin Çelik’in oğlu Mahsun Çelik, babasının intihar ettiğini açıkladı.

Ankara Sarkici Metin Celik 22032024 Iha (2)

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Dün akşam meydana gelen trajik olayda 50 yaşındaki ses ve enstrüman sanatçısı Metin Çelik, belediye otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Metin Çelik için Pir Sultan Abdal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Tören sonrasında Metin Çelik’in cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere götürüldü.

Ankara Sarkici Metin Celik 22032024 Iha (5)

OĞUL ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Metin Çelik’in oğlu Mahsun Çelik, babasının son zamanlarda bunalımda olduğunu ve otobüsün önüne bilerek atladığını ifade etti. Mahsun Çelik, babasının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda da endişe verici ifadeler kullandığını belirtti.

Ankara Sarkici Metin Celik 22032024 Iha (1)

“CANI SIKKINMIŞ”

Mahsun Çelik, babasının son günlerde ruhsal olarak sıkıntı yaşadığını ve psikolojik olarak kötü olduğunu belirtti. Mahsun Çelik, "Son birkaç gündür canı sıkkınmış. Kendisini yalnız hissediyordu" dedi.

Ankara Sarkici Metin Celik 22032024 Iha (6)

SANAT CAMİASI YASA BOĞULDU

Metin Çelik’in ölümü, sanat camiasında üzüntüye neden oldu. Metin Çelik’in dostları ve sevenleri, onun ardından duygusal mesajlar paylaşmaya ve onu anmaya devam ediyor.

Ankara Sarkici Metin Celik 22032024 Iha (4)

Editör: Mevlüt Peker