Seçil Erzan davasında her gün yeni bir gelişme daha meydana geliyor. Son olarak dosyaya Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'a yolladığı ses kayıtları ortaya çıktı. Okan Turan'ın Seçil Erzan'a dinlettiği 10 Mart 2023 tarihli ses kaydında Arda Turan şu ifadeleri kullanıyor; "Abicim şimdi ben çok konuşuyorum diye hani böyle söylendim. Söylendim diye o biraz fazla hani böyle idare et. İdare et. Biz söyleniyoruz. Söyleniyoruz. O, 'He' diyor. Ağlıyor. Konuyu geçiyor, istediğini yaptırıyor, kapatıyor. O sanıyor ki ben hiçbir şey yapmayacağım. Ben çocuklarımın üzerine yemin ettim. Ben gerekeni yapacağım. Anladın mı? O benim için bitmiştir. Konu da kapanmıştır.

"ONA NE YAPACAĞIMI GÖSTERECEĞİM"

Bu işleri toparlayacağım. Senden ricam konuş onunla. Bize yazılı olarak ISIN kodu mudur nedir onların hepsini, imzalı kağıtları versin. Benim elimde bundan sonra belge olacak. Ben... Ben çok kötü yapacağım. Ben bu hallere düşecek adam değildim. Ben o kadar söylüyorum. Ben biraz fazla konuştuk çünkü fazla böyle. Ha şöyle olur, böyle olur. Ben ona ne yapacağımı göstereceğim."
Bu ses kaydını dinleyen Erzan ise Okan Turan'a "Ne yapacağız Okan. Çok üzülüyorum" şeklinde mesaj attı. Okan Turan, "Uğraşacağız biraz. Sakinleştireceğiz" diyerek Erzan'ı teskin ederken panik olan Erzan, "Çok gergin. Aramaz değil mi kimseyi?" ifadelerini kullandı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu