Semih KayaDilek Yaman Demir- Ceyda Bıyıklıoğlu

Yüksek kar vaadiyle milyonlarca dolarlarını Seçil Erzan'a kaptıran futbol dünyası bugün ikinci kez duruşmaya katıldı. Mağdırların bugünkü duruşmada tanık olarak dinlenmesi bekleniyor. Seçil Erzan ile futbolcular arasında geçen ve ortaya çıkınca büyük yankı bulan yazışmalar da mahkeme salonunda hem Erzan'a hem de futbolculara sorulacak. 

MAHKEME BAŞLADI

 Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına bugün İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi’nde saat 10.30’da başladı.

ADLİYEYE GELDİLER

Semih Kaya ve Fatih Terim’in kızı Buse Terim de Seçil Erzan davasının ikinci duruşması için adliyeye geldi. Fatih Terim’in kızı Buse Terim’in, Seçil Erzan davasının ikinci duruşması için duruşma salonuna girerken ki gergin halleri dikkat çekti.  

SEÇİL ERZAN MAHKEMEYE GELDİ

Saat 10.30'da başlayan duruşmaya iddiaların odağındaki isim olan Seçil Erzan ve Ali Yörük katıldı. Ayrıca duruşmaya sanıklardan Nazlı Can ve Asiye Öztürk de katıldı.

ARDA TURAN VE EMRE BELÖZOĞLU DURUŞMAYA GELMEDİ

Seçil Erzan ile konuşmaları ifşa olan Arda Turan'ın mazeret sunarak duruşmaya gelmediği öğrenildi. Mahkemeye mazeret sunarak gelmeyen bir diğer isim ise ünlü futbolcu Emre Belözoğlu oldu. Ayrıca Nur Erkasap, mahkemede sağlık raporu sundu. 

Muhabir: Dilek Yaman Demir-Ceyda Bıyıklıoğlu