Seçil Erzan, futbol camiasını dolandırmakla gündeme bomba gibi düşen isimlerden biriydi. Aralarında Arda Turan, Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve birçok kişiyi daha dolandırdığı bilinen Seçil Erzan kimdir? Özel bir bankanın şube müdürü olan Seçil Erzan kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar..

Secil Erzan Davasinda Yeni Yazismalar Ortaya Cikti Arda Turan Ve Fatih Terimle Ilgili Dikkat 28 S U B A T 1

SEÇİL ERZAN KİMDİR?

Seçil Erzan, 1984 yılında Çorlu/Tekirdağ'da dünyaya gelmiştir. Çorlu Lisesi'nde eğitim alan Erzan, üniversite eğitimini Kocaeli'de tamamlamıştır. Seçil Erzan, bankacılık kariyerine Çorlu'da başlamıştır. Seçil Erzan, 10 yıl boyunca şube müdürü olarak görev yapmış ve ardından Denizbank Bahçeşehir şube müdürlüğüne atanmıştır. 2012 yılında ise Denizbank'ın Florya şubesinde müdür olarak görev yapmıştır. Daha sonra Levent Büyükdere şubesine müdür olarak atanmıştır.

Erzan Telefonee

Seçil Erzan, özel bir bankanın Florya Şubesi'nde çalıştığı dönemde, Galatasaraylı ünlü futbolcuların bankacılık işlemleriyle ilgilendiği biliniyor. Seçil Erzan, 2013 yılında Galatasaray ve Denizbank arasında imzalanan bir sponsorluk anlaşmasının ardından finansal kariyerinde bir yükseliş yaşamıştır. Fatih Terim'in finansal danışmanlığını üstlenmiştir.

SEÇİL ERZAN TUTUKLU MU?

Seçil Erzan, finansal çıkmaza girmiş ve yaşadığı mali sıkıntıları çeşitli yollarla çözmeye çalışmıştır. Seçil Erzan'ın adı, bir süre sonra  adı dolandırıcılık skandallarıyla anılmaya başlanmıştır. Şube müdürü olarak yaklaşık 11 yıl boyunca birçok futbolcu, iş insanı ve yakınlarına yüksek para getirisi vaadiyle bir 'fon' tavsiyesinde bulunduğu iddia edilmektedir.

Seçil Erzan, spor dünyasında birçok ünlü ismin aralarında bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklu bulunmaktadır. Bankacı Seçil Erzan, futbolcular ve iş insanlarını yaklaşık 26 milyon dolar dolandırmakla suçlanıyor. Seçil Erzan, 8 Mart 2024 tarihinde (bugün) 4. kez hakim karşısına çıkacak.

Editör: Nurseli Fırat