Türkiye’nin haftalardır konuştuğu milyonlarca dolarlık vurgunda, sanık Seçil Erzan ve ‘müşteki’lerden para alan diğer şüpheli Nazlı Can’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Dosyaya giren görüntülerde Seçil Erzan, Çorlu’da kuyumculuk yapan olan iş insanı Ömer Kahraman’ı ikna etmek için hem yanına gitti hem de sık sık görüntülü olarak görüştü. O görüşmenin fotoğraf karesi de dosyaya girdi. Erzan’ın para almak için iş insanına gönderdiği Nazlı Can’ın, balyalar halindeki paralarla verdiği pozlar da ortaya çıktı.

GÜNDE YÜZDE 20-30 ARASI GETİRİ VAADİ

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre müştekilerden Ömer Kahraman ifadesinde, Seçil Erzan’a ilişkin “Hem beni telefonla arayarak hem de bizzat işletmeme gelerek bana yüksek getirisi olan bir fondan bahsetti. Şöyle ki; bu fonun yaklaşık 30-35 günlük bir vadesi olduğunu ve yüzde 20-30 arasında bir getirisinin olduğunu söyledi. Hatta Fatih Terim’in de bu fona yatırım yaptığını ayrıca birçok futbolcunun da bu fonda olduğunu, bu fona her isteyenin giremeyeceğini, arada boşluklar bulunduğu zaman değerli müşterileri dahil ettiğini söyledi” dedi.

GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMELER YAPILDI

Seçil Erzan, iş insanı Ömer Kahraman’ı ikna etmek için görüntülü görüşmeler yaptı. Kahraman ekran kaydını aldığı bu görüşmeler de dosyaya girdi.

Editör: Halide Tonga