Altındağ'a bağlı Kavaklı Mahallesinde taksi şoförü E.B., 2 farklı araçta bulunan 8 şüpheli tarafından silah zoruyla durduruldu. Şüpheliler, taksi şöförü E.B.'yi silah ile yaralayarak araç içerisindeki 8 bin TL'yi gasp etti. Şüphelilerin olay yerinden hızla uzaklaşmasının ardından taksi şöförü, ihbarda bulundu. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, gelen ihbarın ardından şüphelileri yakalamak için bir çalışma başlattı.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Altındağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından başlatılan geniş çaplı araştırma ve takip çalışması sonucunda şüphelilerin kullandığı araçlar ve adresleri tespit edildi. Söz konusu adreslere yapılan operasyon sonucunda; B.B., E.E.A., B.K., V.B., Ş.K., M.A.A., F.T. ve A.E. isimli şüpheliler Çankaya İlçesinde yakalandı.

TUTUKLANDILAR

Jandarma ekiplerince şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalar sonucu, 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüphelilerden biri çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, 6 şüpheli tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Öte yandan silahlı saldırıdan yaralı olarak kurtulan taksi şoförü E.B.’ nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Editör: Ozan Barış Erim