Seksenler dizisindeki "Zafer" rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem, önceki akşam motosiklet kazasında hayatını kaybetti. 34 yaşındaki Deprem için Karacaahmet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Deprem'in ailesi, sevenleri ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

2012-2022 yılları arasında ekranlara gelen fenomen dizi Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Meslaktaşı Burcu Altın ile 2019'da evlenen ve Zeynep adında bir kızı olan 41 yaşındaki oyuncu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tiyatro oyuncusu Efe Deprem'in vefat haberi sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Deprem için Üsküdar'da bulunan Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Deprem'in ailesi, çalışma arkadaşları ve çok sayıda yakını katıldı. Cenazede duygusal anlar yaşandı. Deprem'in tabutunun üzerine babası Teoman Deprem tarafından Fenerbahçe forması konuldu. Ağabeyi Mete Deprem de tabutun başından ayrılmadı. Efe Deprem'in eşi Burcu Altın Deprem ise ayakta durmakta güçlük çekti ve gözyaşlarına boğuldu.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu