Efe Deprem öldü mü? Seksenler dizisinin 'Zafer' isimli karakterini oynayan Efe Deprem, Ekol Haber'den Dilek Yaman Demir’in özel haberine göre dün akşam saatlerinde trafik kazası geçirdi. Deprem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EFE DEPREM KİMDİR?

Efe Deprem, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Efe Deprem, Kenter Tiyatrosu'nda Yıldız Kenter, Ayla Algan gibi ustalardan ders alarak oyunculuğa başlamıştır. Haldun Dormen, Göksel Kortay gibi usta isimlerde birlikte çalışan Deprem, Kibarlık Budalası ve Düşük Şehir İhtimali gibi oyunlarda da yer almıştır. Efe Deprem, Badem Şekeri adlı tv filmi serisindeki rolüyle tanındı.

Efe Deprem Kimdir 1

‘Ardiye Tiyatro’nun da kuruculuğunu üstlenmiştir. Kendi kurduğu sahnede ilk olarak ‘Geri Dönüştürülemeyenler’ isimli oyunla sahne alan başarılı oyuncu, ayrıca o süreçte Emre Kınay’ın da büyük desteğini almış ve Duru Tiyatro’da da seyirci karşısına çıkmıştır.

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra Pulsar, Yer Gök Aşk, Gonca Karanfik, Veda, Badem Şekeri 2, Aşk Oyunu gibi yapımlarda da yer alan yakışıklı oyuncu, şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kefaret’ adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmıştır. 

Efe Deprem Kimdir 2

Efe Deprem, 17 Haziran 2019’da Tozkoparan dizisinin başrol oyuncusu Burcu Altın’la evlenmiştir. 2021 yılında, Senaryosunu Murat Aras, Birol Güven, Eray Yasin Işık ve Deniz Gök'ün kaleme aldığı Seksenler dizisinde Efe Deprem, 'Zafer' karakterine hayat vermiştir.

Efe Deprem Nasıl Vefat Etti?

Efe Deprem, 5 Mart salı günü 19.30 sıralarında sahibi olduğu 41 ASH 753 plakalı motosikleti ile seyir halindeydi. Mecidiyeköy yönünde E-5 üzerinde ilerleyen Deprem, Çağlayan Metrobüs durağına yaklaşık 300 metre kala bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen ambulans tarafından ünlü oyuncuya ilk müdahale yapıldı ancak Efe Deprem, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Editör: Nurseli Fırat