Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Baykar olarak Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız. Tüm insanlığı Gazze’de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz. Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır." açıklamasını yaptı.

selcuk-bayraktar

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Selçuk Bayraktar, X sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, İsrail ve Filistin savaşı sırasında Gazze'de bir insanlık dramının yaşandığını belirtti. 
İsrail’in, kadın, çocuk ve yaşlı demeden masum sivil halkı öldürdüğü söyledi. Bayraktar, "Hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalayarak savaş suçu işliyor. Kimliğini soykırımla mücadele etmeye borçlu olanlar, bugün soykırıma başvurarak hak iddia ediyor. Uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi, barışın ve adaletin acilen tesis edilmesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu. Baykar olarak Gazze’ye insani yardım yapacaklarını duyurarak "Baykar olarak Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız. Tüm insanlığı Gazze’de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz. Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır" dedi. 

Kaynak: AA