2014 yılında Hamdi Alkan'la evlenen, önce oyunculuğa 2022'deki boşanmanın ardından da hem şarkıcılığa, hem magazin programı sunuculuğuna soyunan Selen Görgüzel, bu sefer de dansı ile gündem oldu. Anne sütü içen, erkek sperminin yüze çok iyi geldiğini açıklayan Selen Görgüzel, birbirinden tuhaf ve çarpıcı açıklamalarının yanında enteresan kombinleri, dansları ve yorumlarıyla da sık sık tepki çekiyor. Peki Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel'in ilk eşi kimdir?

SELEN GÖRGÜZEL KİMDİR?

Selen GörgüzeL, 9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul'da doğu. Selen Görgüzel, 45 yaşındadır. Oyuncu, şarkıcı ve magazin programı sunucusu olarak medyada yer almıştır.

SELEN GÖRGÜZEL'İN İLK EŞİ KİMDİR?

1997 yılında 18 yaşında iken iş insanı Yılmaz Bektaş ile evlenmiştir. Selen Görgüzel, 2003 yılında 24 yaşındayken bu evliliğine son verdi. 2014 yılında Hamdi Alkan ile evlendi ve 8 yıl evli kaldılar.

HAMDİ ALKAN SELEN GÖRGÜZEL NASIL TANIŞTI?

Dilek Birgen'in sayfasında yer alan ikilinin röportajından ilgi bölüm şu şekilde:

Sanki birbirinizi 40 yıldır tanıyor gibisiniz ama 1.5 yıldır berabersiniz…

Selen: Hamdi’nin kız kardeşi Feryal yakın arkadaşımdı ama ben kardeş olduklarını bilmiyordum. Bir gün Feryal’le kahve içerken yanımıza Hamdi geldi. Kardeş olduklarını işte o an öğrendim. Tanışır tanışmaz, içimden “İnşallah gitmez de sabaha kadar muhabbet ederiz” dedim. Ama çok kalmadı. Giderken bana telefon numarasını verdi ve “Beni ‘Yeni hayat’ olarak kaydet, çünkü ben senin yeni hayatın olacağım” dedi. İşte o an Hamdi’ye âşık oldum…

Hamdi: Altı ay önce boşanmıştım. Ablamın yanında biraz buruk ama dünya pozitifi, enerji dolu güzeller güzeli bir hanım oturuyordu, “Etkilenmedim” dersem yalan olur ve asla bitmesini istemediğimiz koyu bir sohbet başladı. Konuştukça karşımda bana benzeyen, aynı frekanslarda hayata seslendiğimiz bir kadın gördüm ve çok güzel bir kadındı. Özeldi, onun benim kaderim olduğunu görür görmez anladım.

Editör: Halide Tonga