Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasının ardından gözler yaptıkları paylaşımlarla ve benzer yaşam tarzlarıyla gündem olan fenomenlere çevrilmişti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı konulan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz'ün yanı sıra 12 fenomen ismin tüm mal varlığına el konulmuştu. 

POLAT DAVASINDA 12 KİŞİNİN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU!

Murat Ağırel 1 Aralık'ta Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz'ün yanı sıra Dilan ve Engin Polat davasına dahil edilen 12 ismin de mal varlıklarına el konulduğunu şöyle duyurmuştu:

"Polat davasına dahil edilen 12 ismin; Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz  Selim Korkut... Taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu. Tayyar ve Özlem Öz çiftinin de taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu"

SELİN CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gazeteci Murat Ağırel gündeme ilişkin benzer bir gelişmeyi daha duyurdu. Ağırel, güzellik merkezi sahibi Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Ağırel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, soruşturmanın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatıldığını bildirdi. Ağırel söz konusu gelişmeyi şu ifadelerle duyurdu:

"Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını öğrendim"

"KENDİMİ TAKSİM MEYDANI'NDA ASARIM"

Öte yandan Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), "Selin Beauty" isimli güzellik merkezleri bulunan Ciğerci ve eski eşi Çıra hakkında "kara para aklama" iddialarına ilişkin inceleme başlatmıştı. Dilan-Engin Polat davasının gündeme bomba gibi düştüğü günlerde Ciğerci bir televizyon yayınına katılarak ağlayarak yaptığı açıklamada "Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun, kendimi orada asarım" ifadelerini kullanmıştı.