Sen Türkülerini Söyle isimli yarışma 10. bölümü ile final yaptı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Jürisinde Emre Yücelen, Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı yarışmada final hakkında merak edilenler...

Sen Türkülerini Söyle Final Yaptı

Sen Türkülerini Söyle 10. bölümü ile final yaptı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Jürisinde Emre Yücelen, Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı yarışmayı kimin kazandığı merak ediliyor. Finale kimler iki hanımefendi kalmıştı. Sen Türkülerini Söyle yarışmasının birincisine dair bilgiler..

sen-türkülerini-söyle

Sen Türkülerini Söyle Kim Kazandı?

Kazananı 500 bin lira para ödülü ile ödüllendirilecek popüler şarkı yarışmasında büyük finale kalan isimler, Esra Abay ve Elif Kayacan oldu. Emre Yücelen oyunu Elif'ten yana kullanırken İsmail Altunsaray Esra'yı daha çok beğendiğini ifade etti. Cengiz Özkan ise, ''Burada kaybeden yok, Türk Halk Müziği ve Türküler kazandı.'' diyerek kazanması için oyunu Esra'dan yana kullandı. Kazanan isim Öykü Gürman ve Aysun Gültekin'in oylarını da alan Esra Abay oldu. Esra şampiyonluğunu eşiyle kutladı. 

ESRA ABAY KİMDİR?

Sen Türkülerini Söyle Yarışmasını kazanan Esra Abay oldu. Finale kalan yarışmacı, oyları toplayarak 500 Bin TL'nin sahibi oldu. Kazanan yarışmacının hayatı da merak edilenler arasında yer aldı. 45 Yaşında olan Esra Abay, Aslen Balıkesirli'dir. Bandırma'da 1978 yılında dünyaya gelen Esra Abay, 2006- 2010 yılları arasında Amerikalı Profesyonel Eğitmenlerden Koçluk, NLP, Quantum, Hipnoz ve Eğitimci Eğitimi gibi farklı alanlarda bireysel ve kurumsal düzeyde farklılaşarak 7000 saatin üzerinde eğitim almıştır. Sen Türkülerini Söyle yarışmasında gösterdiği başarılı performansları sonucunda puanları toplayarak yarışmayı kazanmıştır.