Kanal D'de tanıtım filmlerinin yayınlanması ile birlikte gündemden düşmeyen Senden Önce isimli dizinin 2. bölümü yayınlandı. Senden Önce dizisinin 2. bölümünde neler oldu? İzleyenleri ilk bölümde ters köşe yapan Merve ve Sahra arasında neler geçti? Senden Önce dizisinin yeni bölümü ne zaman? Senden Önce dizisi 3. bölüm fragman izle.

SENDEN ÖNCE DİZİSİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Senden Once Dizisi 2 Bolum Sahra Merve Kanald 20Subat2024

Sahra ve Merve'nin yeni hedefi belli oldu! Sahra, Merve'ye Hakan'dan ayrılması konusunda baskı yapar. Merve ise Hakan'ı çok sevdiğini ve ondan ayrılmak istemediğini söyler. Merve, Hakan'ı baştan çıkardıktan sonra Kaan'ı yeni hedefi olarak belirler. Hakan bu durumdan rahatsız olsa bile abisine bir şey belli etmez. Sahra, Kaan'ı planına dahil ediyor! Kaan, Merve ve Hakan'a yeni tanıştığı kız arkadaşını anlatır. Ancak Sahra'nın ortama girişi her şeyi karıştırır.

SENDEN ÖNCE DİZİSİ 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Merve, Sahra'ya Hakan'ı sevdiğini ve onunla mutlu olmak istediğini söylüyor. Ancak Sahra, Merve'nin söylediklerini ciddiye almıyor. Merve, Sahra'ya güvenmiyor ve sürekli tetikte bekliyor. Sahra, Merve'ye değiştiğini söylese de içten içe farklı bir plan yapıyor. Peki, Sahra neyin peşinde?

SENDEN ÖNCE DİZİSİ 3. BÖLÜM FRAGMAN İZLE