Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Sensodyne İsrail malı mı? İşte detaylar...

SENSODYNE İSRAİL MALI MI?

Sensodyne, Birleşik Krallık merkezli bir diş macunu markasıdır ve İngiliz ilaç şirketi olan GlaxoSmithKline (GSK) tarafından üretilir. Sensodyne, hassas dişlere sahip kişiler için geliştirilmiş bir diş macunu markasıdır. Markanın odak noktası, diş hassasiyetini azaltmaya ve diş eti sağlığını korumaya yardımcı olmaktır.

Sensodyne, İsrail menşeli bir marka değildir. Sensodyne, İngiltere merkezli bir marka ve GSK gibi uluslararası bir ilaç ve tüketici ürünleri şirketi tarafından üretilir. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

SENSODYNE HANGİ ÜLKENİN, KİMİN, NERENİN MALI, MARKASI?

Sensodyne, Birleşik Krallık merkezli bir diş macunu markasıdır. Sensodyne, İngiliz ilaç şirketi olan GlaxoSmithKline (GSK) tarafından üretilir. GSK, dünya genelinde faaliyet gösteren büyük bir ilaç ve tüketici ürünleri şirketidir.

Dolayısıyla Sensodyne, Birleşik Krallık merkezli bir marka ve GSK tarafından üretilen bir üründür. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.