Geçtiğimiz günlerde hastalığı nedeniyle ayağını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Serdar Ortaç, katıldığı bir programda oldukça çarpıcı açıklamalada bulundu. İşte Serdar Ortaç'ın açıklamaları..

Serdar Ortaç Itiraf Etti Kumar 1

ORTAÇ: 35 Senedir Oynuyorum!

Bir döneme sesi ve şarkılarıyla damga vuran şarkıcı Serdar Ortaç, son yıllarda sağlık sorunları ve borçlarıyla gündeme geliyor.

Serdar Ortaç Itiraf Etti Kumar 6

Kumar borçlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ortaç, katıldığı bir televizyon programında yaşadığı süreci anlatarak izleyicilere önemli bir tavsiyede bulundu: “35 senedir oynuyorum. İnsan sadece mesleğinden kazanır.”

Serdar Ortaç Itiraf Etti Kumar 2

Geniş bir hayran kitlesi olan 53 yaşındaki Ortaç programda, “Bu hayatta seni en çok üzen olay ne?” sorusu soruldu. Ortaç, soruya şöyle yanıt verdi: “Ölümler, çok para kaybetmem, çok kumar oynamam beni mahvetti.

Serdar Ortaç Itiraf Etti Kumar 3

Şimdi yok ama çok geç oldu. Yemin ediyorum kazanamazlar. Pazartesi 1 kazanırsa çarşamba 2 kaybeder. Kendini kaybederse 10 gider. 0 10 lirayı geri almak için 10 senen gider.

Serdar Ortaç Itiraf Etti Kumar 4

Kazansam ben kazanırdım 35 senedir oynuyorum. İnsan sadece mesleğinden kazanır. En iyi evlerde oturdum en iyi arabalara bindim. Her şeyin en lüksünü yaşadım. Öyle bir hayat yok.”

Editör: Nurseli Fırat