Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Aile dizisi, dedikoduları da beraberinde getirdi. İkili hakkında "Aşk yaşayabilirler" gibi iddialara ortaya atıldı. Sarıkaya'nın her partneri ile aşk yaşaması Başak Dizer'i huzursuz ettiği diğer bir iddiaydı. Gazeteci Bilal Özcan ise olay bir iddiada bulundu. İkilini bir sahnede birbirlerine sarıldıkları fotoğrafı hatırlatan Özcan, "Serenay Sarıkaya bir şey hissetmez mi burada? Serenay 'Keşke Kıvanç evli olmasaydı' diyordur" iddiasında bulundu.  Peki, Serenay Sarıkaya evlendi mi? İşte detaylar...

SERENAY SARIKAYA EVLİ Mİ?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu, ailesinin boşanması üzerine annesiyle birlikte İstanbul'a taşınmıştır. Antalya Saime Salih Konca Lisesi mezunudur.

Serenay_Sarıkaya_1

Oyunculuk kariyerine 2006 yılında "Şaşkın" adlı sinema filminde "Itır" karakterini oynayarak başlamıştır. 2008 yılında Turkcell'in reklam filminde rol alarak tanınmaya başlamıştır. İlk dizi deneyimini 2008 yılında "Peri Masalı" adlı yapımda yaşamıştır.

2010 yılında "Lale Devri" dizisinde "Yeşim Taşkıran" karakteriyle dikkat çekmiş ve müziğe olan yeteneğiyle de ilgi toplamıştır. Ancak, müziğe odaklanmak yerine oyunculuk kariyerini devam ettirmiştir.

Serenay_Sarıkaya_4

Serenay Sarıkaya, 2013 yılında "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" adlı sinema filminde "Melisa" karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl "Medcezir" dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolde yer almıştır.

2017-2018 yıllarında "Fi" dizisinde "Duru" karakterini canlandırmış ve performansıyla övgü almıştır. 2019 yılında ise Lewis Carroll'un "Alice Harikalar Diyarında"nın uyarlaması olan "Alice Müzikali" ile tiyatro sahnesine adım atmıştır.

Serenay_Sarıkaya_3

2022 yılı içinde yayınlanacak olan "Şahmeran" dizisinde başrolde yer almaktadır.

Fenerbahçe taraftarı olan Serenay Sarıkaya'nın, 2022 itibarıyla 31 yaşında olduğu ve bekar olduğu bilinmektedir. Uzunluğu 1.75 metre, kilosu 55 olan ünlü oyuncu, yengeç burcudur.

Serenay Sarıkaya şu anda evli değildir.

Serenay_Sarıkaya_5

KIVANÇ TATLITUĞ EVLİ Mİ?

Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında moda tasarımcısı Başak Dizer ile evlendi. Çiftin 2023 yılında çocukları dünyaya geldi