Son günlerde adı sık sık Samsunspor ile anılan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın,  Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk oldu.

Uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın, ''Çalışmıyoruz ama tatildeyim. Geziyorum. Maçları takip ediyorum. Ekip sürekli çalışıyor zaten. Beşiktaş'taki şampiyonluğun ne kadar zor olduğunu, herkes şu an daha iyi anlıyordur herhalde. Şampiyon olmak, kolay değil. Bizim için iyi bir sınavdı'' dedi.

AHMET NUR ÇEBİ'YE ELEŞTİRİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye eleştiride bulunan Yalçın, "Beraberiz, devam ederiz' demekle olmuyor o işler. Başkan şampiyon olmadan önce nisan ayında da söylemişti. 'Anlaşalım, yeni sezon kontratı yapalım' demişti ama sonra kimse kontrat yapmadı. Çünkü şampiyonluk belirsizdi. Olmazsak paketleriz, olursak bakarız" şeklinde konuştu.

'NE KUNTZ'U NE DE MONTELLA'YI TASVİP ETMEM'

A Milli Futbol Takımı'nda görevine son verilen Stefan Kuntz ve yerine getirilen Vincenzo Montella hakkında da görüşlerini dile getiren deneyimli teknik adam, ''TFF karar merciidir, Montella’yı da alır Kuntz’u da alır ama ben bunları tasvip etmiyorum. Hele Kuntz’u hiç tasvip etmiyorum, başarı yok, hiçbir şey yok. Türk Milli Takımı’na antrenörlük yapmak bu kadar kolay olmamalı'' ifadelerini kullandı.

'MİLLİ TAKIMDA ÇALIŞACAK KAPASİTEM ÇOK RAHAT VAR'

A Milli Takım'dan teklif beklediğini açıklayan Sergen Yalçın, ''Tabi ki bekledim, o pozisyona gelmiş bir hocayım orada çok rahat çalışacak kapasitem de var. İnşallah yeni hocayla milli takımımız başarılı olur, biz her zaman destekliyoruz'' dedi.

'SÜPER LİG'DE EN BEĞENDİĞİM İSİM YUSUF SARI'

Türkiye'de şu an en beğendiği oyuncunun Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Sarı olduğunu söyleyen Yalçın, ''Bence milli takımın banko ismi şu an Yusuf Sarı. Son Alanyaspor maçında inanılmaz asistler yaptı. Trabzonspor'daki zamanından farklı olarak kendini geliştirmiş ve artık finale dönük oynuyor'' ifadelerini kullandı.

Editör: Site Yönetim