Esra Erol'da programında ortaya çıkan Dadı Meryem olayı gündemde yerini aldı. Programda işlenen bir konuda Dadı Meryem olayına ilişkin izleyicileri şok eden detaylar ortaya çıktı. Sosyal medyanın gündemine oturan Dadı Meryem, 16 yaşındayken, 8 yaşındaki bir kız çocuğunu diri diri gömmüştü. Ortaya çıkan bu iddialar Türkiye'nin en çok konuştuğu olaylar arasında yerini aldı. Kan donduran olayın ortaya çıkmasının ardından Sosyal medyada "Dadı Meryem erkek mi? Dadı Meryem trans mı? Dadı Meryem'in gerçek adı ne? Serkan Şen kimdir?" sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte detaylar..

Meryem Serkan Ersra

SERKAN ŞEN KİMDİR?

Serkan Şen, Dadı Meryem olarak bilinen kişinin cinsiyet değiştirmeden önceki adı olarak biliniyor. 8 yaşındaki bir çocuğu diri diri gömdüğü için hapis cezası alan Serken Şen cinsiyet değiştirme ameliyat olduktan sonra Meryem adını almış ve çocuk bakıcılığı yapmaya başlamıştı.

Serkan Şen Kimdir 1

Dadı Meryem Olayı Nedir?

Esra Erol programında Türkiye'nin gündemine oturan Dadı Meryem olayı, izleyicileri ve sosyal medya kullanıcılarını şoka uğrattı. Esra Erol'da programında canlı yayın sırasında Esra Erol Meryem'e: "Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bu konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın." diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu. Cezaevine girdiğini kabul eden Meryem "Cinayet suçundan 9 yıl yattım" dedi. Esra Erol "Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın." deyince stüdyo buz kesti. Meryem Hanım ise "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum." diyerek kendini savundu. Esra Erol olayın ayrıntılarını da anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı. 

Dadı Meryem Trans Mı, Kadın Mı?

Dadı Meryem erkek mi kadın mı? Dadı Meryem Trans mı soruları olayın ortaya çıkmasının ardından araştırılıyor. Esra Erol'da programında gündem olan Meryem'in aslında eskiden erkek olduğu ortaya çıktı. Eski adının ise Serkan Şen olduğu öğrenildi. 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürmekten yargılanarak 9 yıl hapis yattığı açığa çıktı. Cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği biliniyor. 
 

Editör: Nurseli Fırat