Pqueen YouTube kanalında son paylaştığı video ile ise meme kanserine yakalandığını duyurdu. Bir süredir Twitch'ten ve gözlerden uzak olan "Twitch'in Kraliçesi" tacını hakkıyla taşımaya devam eden bir isim Pqueen.

AİLESİNDE KANSER GEÇMİŞİ VAR

Hem anne hem de baba tarafında kanser geçmişi bulunduğunu aktaran Pqueen memesinde bir kitle fark ettikten sonra doktora başvurduğunda meme kanseri teşhisi almış. Pqueen videosunda erken teşhisin önemine de kendi yaşadıklarını anlatarak vurgu yaptı.Kanseri çok erken bir aşamada teşhis edilen Pqueen bununla alakalı olarak bir ameliyat da atlatmış. Kemoterapi alması gerekebileceğini öğrenen Pqueen kanserin 0 ila 1. evre arasında, yani çok erken bir aşamada olduğunu söyledi.

AMELİYAT GEÇİRDİ

Pqueen ameliyatının başarılı geçtiğini açıkladı. Erken teşhis ile tespit edilen kitlenin başarılı bir ameliyat sonucu alındığını söyleyen Pqueen takipçilerine de meme kanseri konusunda neler yapabileceklerini anlattı. Doktorundan duyduklarını aktararak 30 yaşını aşmış kadınların yılda bir kez muhakkak kontrole gitmesi gerektiğini söyleyen Pqueen elle muayenenin yanında profesyonel bir görüşün de çok önemli olduğunu anlattı.

Editör: Halide Tonga