Ekranhaber.com, Ciner Yayın Holding bünyesinde yayın yapan, Türkiye'nin ilk özel televizyon kanallarından Show TV’nin haber biriminde (Show Haber) üst düzey  atamalar gerçekleştirildiği bilgisine ulaştı.

Kanaldaki atama kararları, Show TV Genel Müdürlüğünce çalışanlara duyuruldu.

MUHABİRDİ, İSTİHBARAT MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ

Atama kararlarına göre kanalda uzun zamandır başarılı haberlere imza atan muhabir Uğur Alaattinoğlu, Show Haber'in yeni İstihbarat Müdürü oldu.

Ugur Alaattinoglu

YENİ İSTANBUL HABER VE YURT HABER MÜDÜRLERİ

Editör olarak görev yapan Berat Çamyar, İstanbul Haber Müdürü olarak atanırken, editör Ebru Cengiz Bulut da bundan sonra Yurt Haber Müdürü olarak çalışacak. 

Berat Camyar3

UĞUR ALAATTİNOĞLU KİMDİR?

Uğur Alaattinoğlu, 2014 yılından itibaren Show Ana Haber'de muhabirlik yapıyordu.

Genç muhabir, çalıştığı süre içerisinde gerek ajansta gerek televizyon kanallarında birçok tarihi olaya tanıklık etti. Gezi Parkı olayları, darbe girişimi, Manisa Soma'daki maden faciası gibi olayları bizzat haberleştirerek kamuoyuna sundu.

Uğur Alaattinoğlu'nun ağabeyi Serhat Alaattinoğlu da, İstihbarat Müdürü olarak görev yaptığı Show Tv'den bir süre önce yeni kurulan Ekol TV'ye Özel Haberler Müdürü olarak transfer edilmişti.

BERAT ÇAMYAR KİMDİR?

Berat Çamyar, 2006 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden 2010 yılında mezun oldu.

Kanaltürk ve Kanal D'de habercilik konusunda deneyim kazanan Çamyar, 2010 yılında Kanal D Haber'de muhabir olarak çalışmaya başladı. 8 yıl boyunca Türkiye'nin birçok bölgesinde önemli haberleri izleyenlerle buluşturan başarılı muhabir 2018 yılında transfer olduğu Show Haber'den Eylül 2020'de ayrılık kararı almasına rağmen sonradan yine bu kanalda editör olarak çalışmaya devam etti.

Show Tv Gorev