Sıdıka Çelik ölümünün araştırılması için Müge Anlı'ya gelen aile, gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyor. Sıdıka Çelik'i kim öldürdü? Eşi Ümit Çelik ilk kez konuştu. İşte detaylar..

sıdıka-çelik-kim-öldürdü-müge-anlı-14-aralık-2023-2

Sıdıka Çelik'e Ne Oldu?

Sıdıka Çelik, 8 Ocak 2023 tarihinde Konya Ilgın'daki evinde başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu. Müge Anlı Programına katılan aile, 3 çocuk annesi Sıdıka Çelik'in ölümüne şüpheyle bakıyor.

sıdıka-çelik-kim-öldürdü-müge-anlı-14-aralık-2023-3webp

Ailenin anlattığına göre 24 yaşındaki Sıdıka Çelik ölmeden önce, eşi Ümit Çelik'le arasına Gamze adında bir kadın giriyor. Bu ihaneti ölmeden kısa süre bir önce öğrenen Sıdıka Çelik, olay günü kocası ve sevgilisini yan yana yakalıyor. İddialara göre gördüğü ihanet karşısında önce darp edilen Sıdıka Çelik, ailesine göre darp olayının ardından da canına kast ediliyor.

sıdıka-çelik-kim-öldürdü-müge-anlı-14-aralık-2023-1

Bakışları İle Kimi İşaret Etti?

Aile, Müge Anlı'dan yardım istedi ve 6 ay boyunca hastanede hayat mücadelesi veren kızının eşi Ümit Çelik tarafından bir kez bile ziyaret edilmediğini belirtti. Ardından tüm izleyicileri şaşırtan bir diğer olay, Ümit Çelik'in karısı Sıdıka'nın ölümünün hemen ardından sevgilisi Gamze ile pasta kesip göbek atması oldu.

sıdıka-çelik-kim-öldürdü-müge-anlı-14-aralık-2023-5webp

Ailenin iddiasına göre Sıdıka Çelik, tedavi gördüğü hastanede "Sana bunu kim yaptı?" soruları karşısında gözleriyle kocası Ümit Çelik'i işaret ediyor.

sıdıka-çelik-kim-öldürdü-müge-anlı-14-aralık-2023-4

Ümit Çelik İddialara Nasıl Cevap Verdi?

Ümit Çelik'in annesi Navruz Çelik gözaltına alındı. Annesinin gözaltına alınması ardından konuşan Ümit Çelik ise hakkında iddiaları yalanlayarak, "adalete güvendiğini, hakkında iddiada bulunanları Allah'a havale ettğini" söyledi. 

Editör: Nurseli Fırat