Mardin'in Kızıltepe ilçesi Tepebaşı Mahallesi'nde, 4 Mayıs günü, aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı ve sopakavgada 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Kavga anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Mardin Silah Sopa Darp 06052024 Iha1

KAVGANIN ŞİDDETİ KAMERALARA YANSIDI

Yerel saatle öğleden sonra meydana gelen olayda, aile fertleri arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hafif ticari bir araçtan inen bir kişinin önce ilerlediği, ardından kalabalık bir grubun tabanca ve sopalarla birbirine girdiği görülüyor. Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Kızıltepe Devlet Hastanesine sevk etti.

Mardin Silah Sopa Darp 06052024 Iha3

YARALANAN ADAM YERDEYKEN DARP EDİLDİ

Kavga sırasında bir kişi aldığı silah darbesiyle yere düştü. Güvenlik kamerası görüntülerinde, bu kişinin yere yığıldıktan sonra iki saldırgan tarafından sopalar ve tekmelerle darp edildiği anlar yer aldı. Olayın vahşeti, kamera kayıtlarında açıkça görülebiliyor.

Mardin Silah Sopa Darp 06052024 Iha4

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olay sonrasında polis ekipleri, kavgaya karışan şahısları tespit etmek ve olayın detaylarını çözmek üzere geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İlçede gerginliğin artmasına neden olan bu olay sonrasında emniyet güçlerinin bölgede güvenlik önlemlerini artırdığı belirtildi.

Mardin Silah Sopa Darp 06052024 Iha5

Editör: Mevlüt Peker