Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bir şirketin daha halka arz edilmesine onay verdi. DMR Unlu Mamüller'in üretimini gerçekleştirdiği Simit Sarayı, halka arz olacak. Yatırımcılar haberi alır almaz, Simit Sarayı talep toplama tarihlerini ve fiyatını merakla araştırmaya başladı. İşte tüm detaylar...

DMR-unlu-Mamüller-

Simit Sarayı Halka Arzı (DMR Unlu Mamüller)

Simit Sarayı halka arzı, gündemde yer alan konulardan biri. Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapan DMR Unlu Mamüller'e izin çıktı. Başvurusu onaylanan Simit Sarayı, halka arz olmak için gün sayıyor. Yatırımcıların son dönemde yoğun ilgi gösterdiği halka arzlar, gündemde yerini koruyor. Simit Sarayı'nın halka arz olacağı duyulmasının ardından yatırımcılar heyecanla araştırmalara başladı. Talep toplama tarihleri ve fiyatı merak ediliyor. SPK'dan onay alan DMR Unlu Mamüller'in üretimini gerçekleştirdiği Simit Sarayı için talep toplama tarihleri ise henüz bilinmiyor.

Simit-sarayı-halka-arzı-ne-zaman

SİMİT SARAYI HALKA ARZ FİYATI, LOT FİYATI

Simit Sarayı ürünlerini üreten firma olan DMR Unlu Mamüller A.Ş., SPK'nın bu onayı ile halka arzı resmiyet kazandı. Şirketin mevcut sermayesi 110 Milyon 300 Bin TL iken, halka arz sonrası 185 Milyon 300 Bin TL sermayeye ulaşmış olacak. Halk arzda 1 lira nominal değerli hisse 10.24 liradan satılacak. Hisselerin tamamının satılması halinde halka arz büyüklüğü 768 milyon lira, şirketin halka açıklık oranı yüzde 31.2 olacak.