Sinan Akçıl, aşk hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eski eşinin gelinliği hakkında da yorumlar yapan Akçıl, neler söyledi? Hadise, Ebru Şallı, Hande Yener gibi isimler ile anılan Sinan Akçıl, en son Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanmıştı. Aşk hayatı ile ilgili söylediği sözler, gündemde yerini aldı. İşte detaylar...

Sinan Akçıl Aşk Hayatı Yorumları...

Magazin haberleri ile gündemde yerini koruyan Akçıl, katıldığı programda Ceyda Düvenci'nin sorularını yanıtladı. "Aşkta terk edilen sen misin? Sorusuna Sinan Akçıl, dikkat çeken bir cevap verdi: "İlişki yaşadığım insanlara da böyle demek istemem ama hep terk edilen onlar oldu. Ben hiç terk edilmedim. Başka bir hikâyeye geçiyorsam o hikâyeden çıkıyorum. Hep terk ettim. Hiç terk edilmedim" ifadelerini kullandı. 

Burcu-Kıratlı-Sinan-Akçıl

Sinan Akçıl daha önce, Danla Bilic'in programında söyledikleriyle de hayrete düşürmüştü. 4 imam nikahlı eşi bulunduğunu belirten Sinan Akçıl, ''4 tane eşim var imam nikahlı. Boş ol diyemedim, konuşmuyorlar hiçbiri benimle'' sözleriyle gündem olmuştu.

Burcu-Sİnan-Akçıl-

Burcu Kıratlı İçin Gelinlik Yorumu! '' Ben Muhafazakarım''

Sinan Akçıl,"Aynı kişiyle 2 kez evlilik yaptım.Birisi 5 ay sürdü, birisi 8 ay sürdü'' dediği oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanmıştı. Evliliğinde yaşadıklarını ilk kez anlatan Akçıl, Amsterdam'da gerçekleşen ilk nikahta Kıratlı'nın giydiği dekolte gelinliği hakkında konuştu. "Benim için sıkıntı oldu, çok açıktı o gelinlik, giymeden görmemiştim. Ben muhafazakarım!" dedi. Düğün gününe kadar gelinliği görmediğini belirterek açık olduğunu ifade eden Akçıl, ''Ben hayatımdaki kadınlarda bu kadar açıklığa karşıyım.” dedi. Bu sözleri ile sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.