İstanbul Şişli'deki Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi'nde sabah saatlerinde yaşanan üzücü olay, ziyaretçiler ve çalışanlar arasında büyük panik yarattı. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde AVM'nin açılmasından kısa süre sonra kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, merdivenlerden en üst kata çıktı.

Sisli Cevahir Avm Intihar 16042024 Iha 3

EN ÜST KATTAKİ KAFETERYADA ŞÜPHELİ DAVRANIŞLAR SERGİLEDİ

En üst katta bulunan bir kafeteryada oturan kişi, iddiaya göre şüpheli davranışlarıyla çalışanların dikkatini çekti. Durumun fark edilmesine rağmen, çok geçmeden erkek kişi, koruma korkuluklarını aşarak kendini boşluğa bıraktı ve alışveriş merkezinin zemin katına düştü.

Sisli Cevahir Avm Intihar 16042024 Iha 2

OLAY YERİNE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Güvenlik görevlilerinin hızla müdahalesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede, intihar girişiminde bulunan kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Sisli Cevahir Avm Intihar 16042024 Iha 1

AVM'NİN GİRİŞLERİ GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Cevahir Alışveriş Merkezi'nde yaşanan bu trajik olay sonrasında, güvenlik önlemleri kapsamında girişler kısa süreliğine durduruldu. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri tamamlandıktan sonra, AVM yeniden hizmet vermeye başladı.

Sisli Cevahir Avm Intihar 16042024 Dha 4

Sisli Cevahir Avm Intihar 16042024 Dha 3

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatan polis ekipleri, intihar eden kişinin kimliğini ve olayın nedenlerini belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Hayatını kaybeden kişinin cenazesi, gerekli işlemler için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yönetim ve güvenlik birimleri, AVM içindeki güvenlik tedbirlerini gözden geçirirken, ziyaretçilere normal hizmet akışının sürdürüleceği bilgisi verildi.

Sisli Cevahir Avm Intihar 16042024 Dha 2

Sisli Cevahir Avm Intihar 16042024 Dha 1

Editör: Mevlüt Peker