Diyarbakır’da bir evde zorla tutulan M.Ş. ve R.D. adlı gençlere akıl almaz işkenceler uygulayan 9 kişilik çete, polis operasyonuyla çökertildi. Çete üyelerinin el konulan cep telefonlarında rastlanan görüntülerde, Şitil'in vücudunun tepeden tırnağa bantlandıktan sonra pense ile dili ve ayak parmaklarının çekildiği ardından çekiçle diz kapaklarına vurulduğu anlar ve göbeklerine naylon eritilerek damlatıldığı görüldü.

9 KİŞİLİK ÇETE OPERASYONLA ÇÖKERTİLDİ

Sözcü’nün haberine göre, Diyarbakır'ın 9 kişilik çete, işkenceye uğrayanların ve onlardan birinin babasının teşhis etmesiyle çökertildi. Haklarında, “Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, birden fazla kişi ile gece vakti birlikte yağma, eziyet etme” suçlarından Ağır Ceza Mahkemesi’nde 30’ar yıl hapis istemiyle dava açıldı.

DİLLERİNİ PENSEYLE ÇEKTİLER, DİZ KAPAKLARINA ÇEKİÇLE VURDULAR!

İddianameye göre, bir hırsızlık olayı ile ilgili tanık olarak ifadesini değiştirmesi ve suçu üstlenmesi için çete üyeleri tarafından zorla alıkonularak bir eve hapsedilen Muhammet Şitil'in vücudu tepeden tırnağa bantlandıktan sonra pense ile dili, ayak parmakları çekildi, ardından çekiçle diz kapaklarına vuruldu.

ÇIĞLIK SESLERİ DUYULMASIN DİYE AĞZINA KADIN ÇORABI SOKTULAR

Eziyetin ardı arkasının kesilmediği görüntülerde dehşet seviyesi her fotoğrafta daha da yükseldi. Mağdurlar rakı şişesiyle kafasından darp edildi. Çığlık sesleri duyulmasın diye ağzına kadın çorabı sokuldu. Ardından hırsızlığı kendisinin yaptığı şekilde suçu üstlenmeye zorlanarak cep telefonuyla kayda alındı.