Adana'nın Çukurova ilçesindeki Belediyeevleri Mahallesi'nde yine sokak köpekleri terörü yaşandı. Sümeyye Tek isimli genç kız, sabah saatlerinde yürüyüş yaparken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçarken paniğe kapılan genç kız, aniden yola fırladı.

Sokak Kopekleri Adana Kiz Cocugu 14042024 Iha2

KAÇIŞ ANINDA TRAFİK KAZASI

Sümeyye Tek, kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu ancak kaçışı sırasında bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çarpma anında havaya fırlayan Sümeyye Tek, asfalt zemine düşerek ciddi şekilde yaralandı. Bu korkunç anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Sokak Kopekleri Adana Kiz Cocugu 14042024 Iha3

YARALIYA İLK MÜDAHALE VATANDAŞLARDAN

Çevredeki vatandaşlar, yaralanan genç kıza hemen müdahale ederken, olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sümeyye Tek, acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Sokak Kopekleri Adana Kiz Cocugu 14042024 Iha4

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA, KÖPEKLER SERBEST!

Köpeklerle ilgili hiçbir çalışma yapılmazken, otomobil sürücüsü Adlan Baş, kazadan hemen sonra polis tarafından gözaltına alındı. Sürücüye yönelik soruşturma başlatılırken, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme yapılacağı belirtildi.

Sokak Kopekleri Adana Kiz Cocugu 14042024 Iha5

ADANA'DA ARTAN KÖPEK SALDIRILARI

Bu olay, Adana'da son zamanlarda artan sokak köpekleri sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Bayramın üçüncü gününde de benzer bir olayda 4 yaşındaki bir kız çocuğu köpek ısırması sonucu yaralanmıştı. Vatandaşlar, yetkililerin sokak köpekleriyle ilgili sorunlara çözüm bulmak için daha kaç kişinin ölmesi gerektiğini sorguluyor.

Editör: Mevlüt Peker