Ekran Haber’den Ozan Barış Erim’in özel haberine göre, Esenler’de sabah saat 06.00 sıralarında Osman E., işletmeciliğini yaptığı müzikholden çıktı. Osman E., Atışalan Caddesi’nde yol kenarında beklediği sırada yanına motosikletli iki kişi yaklaştı. Şüphelilerden biri Osman E.’ye art arda ateş etmeye başladı. Osman E., kanlar içerisinde yere yığılırken devam eden mermi yağmurundan kurtulmak için sürünerek kaçmaya çalıştı. O anlar çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.

Muzikhol Sahibine Kanli Pusu 23Subat2024 (4)

MÜZİKHOL SAHİBİNİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kurşunlar müzikhol çalışanı Emin T.’nin de bacağına isabet ederken şüpheliler geldikleri motosikletle olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken yaralılar ambulansa hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan müzikhol sahibi Osman E.’nin hayati tehlikesi devam ederken Emin T.’nin hafif yaralı olduğu öğrenildi.

Muzikhol Sahibine Kanli Pusu 23Subat2024 (2)

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis ekiplerinin soruşturmasının devam ederken, kanlı pusuyu gerçekleştirilen şüphelilerin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı.

Editör: Ozan Barış Erim