Sosyal medya platformu TikTok, iyice çığrından çıktı. Müstehcen videolarla gündeme gelen platformda bu kez ölüm anı videosu tartışmalara yol açtı. İsmi açıklanmayan bir kullanıcı, aile üyesinin ölüm anlarını arka fona eklediği duygusal ir müzikle paylaştı.

11-4

GÖZYAŞLARI DÖKTÜ, NOTU DİKKAT ÇEKTİ

Görüntülerde, genç kızın gözyaşlarına boğulduğu ve aile üyesinin yatakta uzandığı görülüyor. Diğer bir aile üyesinin de öldüğü düşünülen kişinin başında beklediği ve panik yaptığı anlar yer alıyor. O anları genç kız, "Aşk acısı da neymiş? Sizin hiç canınızdan çok sevdiğiniz insan gözünüzün önünde öldü mü?" notuyla paylaştı.

12-2

"BUNU SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞMAK NEDİR?"

Videonun kurgu mu gerçek mi olduğu gizemini korurken, paylaşılan video sosyal medyada hızla yayıldı. Birçok kullanıcı duygusal müzikle paylaşılan ilginç videoya tepki yağdırdı. Bazı kullanıcılar, "Allah rahmet eylesin de bunu sosyal medyadan paylaşmak nedir?" yorumunu yaptı."

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Yakında gasilhaneden çekerler?" yorumunu ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı, "Bari son nefesinde rahat bıraksaydın" yorumunda bulundu.

Editör: Sinan Turp