Sosyal medya fenomeni Ece Taşer, "neden hanımcı biriyle evlendim" videosuyla çok tepki çekmiş ve eşi Ali Taşer'i aldattığı iddia edilmişti. Taşer, eşi olmadan arkadaşlarıyla brilikte Fas'a tatile gittiğini söyleyince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar adeta ünlü fenomene ateş püskürürken Taşer, bu eleştirilere cevap verdi.

KOCASI OLMADAN TATİLE GİTTİ OLAY OLDU

"Herkes arkadaşlarımla tatile gittiğimde neden kocamı götürmediğimi soruyor ve şaşırıyorlar" diyen fenomen, arkadaşlarıyla Avrupa turuna ve 2 defa Fas tatiline gittiğini belirtti. Taşer, videoda kocasının işi nedeniyle izin alamadığını ve bu nedenle arkadaşlarıyla tatile gitmeyi tercih ettiğini söyledi. Ancak bu açıklama, bazı kullanıcılar tarafından yeterli görülmedi. Taşer'e, "Kadının yanı kocasının yanıdır", "Hanımcılık böyle bir şey değil", "Adamı aldatıyor" gibi yorumlar yapıldı.

ece-taser-esi

ECE TAŞER AÇIKLAMA YAPTI

Hakkında çıkan iddialara bir video ile yanıt veren Taşer; "Bu ülkede bir kadın olarak dün gece akılalmaz olaylar yaşadım.Önce telefon numaram ifşalandı hastane kayıtlarım paylaşıldı. Tehditler aldım ve sindirilmeye çalışıldım. Her şey geçen hafta paylaştığım sizin deyiminizde hanımcı yani karısına değer veren biriyle neden evlendim videosuyla başladı. O videoda diyorum ki "eşim işinden izin alamadığı için ben arkadaşlarımla Fas tatiline onsuz gittim. Ve ben, yemeği yapıp bulaşıkları yıkarken o da ev işlerini yani temizliği yapıyordu. Bunları söylediğim için kötü kadın ilan edildim.  10 gün önce genç kızlara farkındalık oluşturması açısından gidip HPV aşısı yaptırdık. HPV aşısı rahim ağızı kanserinden korunmak için doktorların önerdiği bir aşıdır. Herhangi bir virüs kapmadan herhangi bir hastalığa yakalanmadan önce yapılır. Bu iki ayrı hikayeyi bazı art niyetli insanlar şöyle yorumladılar; Arkadaşlarıyla Fas tatiline gitti kocası olmadan döner dönmez HPV aşısı yaptırdı çünkü kesin kocasını aldattı. Tekrar söylüyorum Fas tatiline 1.5 yıl önce gittim ve HPV aşısını 10 gün önce yaptırdım. Zeka seviyesi düştükçe mide bulantım artıyor. Bunları açıklamak zorunda olmak bile çok üzücü bence" dedi. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu