Ekran Haber’in özel haberine göre, TikTok hesabından yayınladığı video ile taciz edildiğini söyleyen Eylül isimli genç kız, iddiaya göre sosyal medya hesabından tanıştığı genç bir erkek ile buluştu. Buluşmanın ilk dakikalarında kendisini tenhaya götürmeye çalışan erkeği uyaran genç kız, sonunda parkta oturmaya ikna etti. İkili parkta otururken, buluştuğu çocuk sürekli öpmeye ve uygunsuz tavırlar sergilemeye başladı.

“BENİ SÜREKLİ ÖPMEYE ÇALIŞTI VE İTTİRDİM”

Talihsiz genç kız defalarca uyarmasına rağmen genç erkek aynı tavırlarını daha ileriye götürdü. Genç kız TikTok hesabından olayı şu şekilde anlattı: “Sonra biz parka geçtik, oturduk. Bu sürekli öpmeye başladı ve ben rahatsız olduğumu söyledim. Arkadaşım ile konuşuyordum, onunla mesajlaşıyordum çocuğa hiç bakmıyordum. Öpmeye çalıştığında sürekli ittiriyordum.  Sonra göğüslerimi ellemeye başladı. Daha çok ittirmeye başladım yapma dediğimi söyledim. Özel bölgemi ellemeye başladı. Elleme dediğim hani öyle bir elleme değil!”

GENÇ KIZIN YANAĞINI ISIRDI!

Buluşmayı sonlandırmaya çalışan ve parktan ayrılmak isteyen Eylül’e karşı sinirlenen gözü dönmüş genç erkek, genç kızın boğazını sıktı. “Hiçbir yere gidemezsin!” diyerek bağırdı ve Eylül’ün yanağını ısırdı.

GENÇ KIZ “KİMSE GÜVENMEYİN” DİYEREK UYARDI

Olayı ayrıntılı şekilde anlatan Eylül, “Yanağımda iki tane ısırık izi vardı. En son kaçtım ben o çocuktan, ağlayarak arkadaşlarımı falan aradım. Kimseye güvenmeyin yani arkadaşlar, gerçekten.” dedi ve akranlarını uyardı.

Editör: Halide Tonga