İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, eski futbolcusu Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzaladı. Kırmızıların resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Viva Ronaldo: Çok yaşa Ronaldo" ifadesi yer aldı.

YILLIK 15 MİLYON EURO GARANTİ PARA ALACAK

İngiltere'de yaz transfer döneminin son gününde gelen imza ile yılın en çok konuşulan transfer hamlelerinden biri resmiyet kazandı.İmzalanan iki yıllık kontrata ek olarak, bir yıl uzatma opsiyonu da bulunuyor.Manchester United, 36 yaşındaki Portekizli yıldız için yıllık 15 milyon Euro ödeyecek. Bu miktar, transferdeki maddeler gereği 23 milyon Euro'ya çıkabilir.

Son olarak İtalya Serie A takımlarından Juventus forması giyen ve toplamda 5 kez Ballon d'Or (Altın Top) ödülü sahibi Portekizli yıldızın, Manchester United'ın ezeli rakibi Manchester City'e konuşuluyordu.Cristiano Ronaldo, transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada, gelen mesajlar karşısında çok duygulandığını söyledi ve "Manchester United'ın kalbimde her zaman özel bir yeri oldu" dedi.

12 SENE SONRA DÖNDÜ

12 yıl sonra geri döndü2003 yılında altyapısından yetiştiği Portekiz takımı Sporting Lizbon'dan'ten Manchester United'a transfer olan Ronaldo, 2009 yılına kadar Kırmızılılar'ın formasını terletti.

Editör: TE Bilisim