Güngören'de 3-9 Ekim amatör spor haftası dolayısıyla, Güngören Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile belediye koordinesinde organizasyon gerçekleştirildi. Amatör spor kulüplerini tanıtmak ve desteklemek amacıyla gerçekleşen etkinliğin ilk gününe Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük, İlçe Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı, Yeşilay Başkanı Ekrem Sevinç, Kızılay Başkanı Erhan Tan, Güngören İlçe Müftüsü Abdülkerim Tohumcu, Tapu Müdürü Mustafa Dönmezkuş, İl Şube Müdürü Gültekin Örteş, MHP İlçe Başkanı Muhammet Alparslan Aldır, Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Oğuzhan İbrahimusta, FSM Yurt Müdürü Ataman Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürü Muhammet Serkan Gürlük ve Güngören Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi İlhan katıldı.

DOSTLUK KAZANDI!

Güngören İlçe Protokolü ve Güngören Kulüpler Birliği arasında gerçekleşen maçta kıyasıya bir rekabet yaşansa da maç sonunda dostluk kazandı. 

Güngören İlçe Protokolü ve Güngören Kulüpler Birliği arasındaki açılış futbol karşılaşmasının ardından, Şehzadebaşı Spor Kulübü kız futbol takımı ve Güngören erkek karması futbol takımının müsabakası gerçekleşti.

Güngören Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi İlhan amatör spor haftası dolayısıyla gerçekleşen organizasyon hakkında şunları söyledi; 

Güngören Belediyesi kurum amirleriyle amatör kulüp yöneticileri ve takım kaptanları arasında bir kaynaştırma maçı yaptık.

AMACIMIZ; AMATÖR KULÜPLERİN FARKINA VARMAK

Burada amacımız kurum amirleri, Güngören emniyet müdürümüz, kaykamamız, spor müdürümüz, milli eğitim müdürümüz ile amatör kulüplerin farkına varmak ve farkındalık oluşturmak.

Onlara destek olmak amacıyla böyle bir faaliyet gerçekleştirdik.

Güngören ilçesinde 12 amatör, 24 bireysel spor kulübü şuan da faaliyet göstermekte.
Bu amatör kulüplerin her biri gençlerimize spor kariyerlerinde yol göstermekte ve  gelişimlerinde büyük rol oynamakta.

BÖYLE BİR ORGANİZASYONA İMZA ATMAKTAN SON DERECE MEMNUNUZ

Amatör kulüpleri kişisel ve kurumsal sponsorlarla desteklemek ve aynı zamanda kulüplerimizi ilçemizde tanıtmak adına böyle bir organizasyona imza atmaktan son derece memnunuz.

AMATÖR KULÜPLERE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Güngören Belediyesi adına böyle organizasyonun içinde olmak bizi de çok gururlandırdı. Amatör kulüplere destek vermeye ve kulüplerimizin geleceği için her türlü faaliyeti gerçekleştirmeye hazırız.

Editör: TE Bilisim