Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Jose Sosa ile boşanan Caro Alluralde'ye büyük şok! Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Caro Alluralde, çocuğu Antonia'nın kaçırıldığını açıkladı. Polisle irtibatta olduğunu duyuran Alluralde, gelişmeleri takipçileriyle paylaşacağını duyurdu.

YARDIM İSTEDİ

Sosa'dan ayrıldıktan sonra hayatına Arjantin'de devam eden Caro Alluralde'nin yeni doğan çocuğu kaçırıldı.

Dünyaya getirdikleri Antonia isimli çocuğun kaçırıldığını ifade etti. Caro Alluralde, çocuğu kaçıran kişinin ise yeni sevgilisi Manuel Diaz olduğunun ortaya çıktığını öne sürdü.

Polisin kendisine yardım etmediğini iddia eden Alluralde, yetkililerden yardım beklediğini belirtti.

İŞTE ALLURALDE'NİN AÇIKLAMASI;

"İki korkak; Manuel Diaz ve suç ortağı Sara Ruffo evime girerek kızımı kaçırdı. Korkaklar gibi kaçıp, telefonlarını kapatmışlar. Bu iki b..kun yaptığını paylaşın. Bu bir yardım çağrısıdır ve avukat Fernando Burlando bana destek oluyor. Antonia'nın bana ihtiyacı var."

"Buldum! Manuel Diaz ve Sara Ruffo'nun bugün öğleden sonra kızımı kaçırdığı görülüyor. Antonia benim evimdeyken bunu gerçekleştirdiler. Kızımla birlikte fareler gibi koşarak kaçarken onları gördüm. Lütfen bu korkakların yaptığını yayın. Polis yardım etmiyor, çaresizim."

Editör: TE Bilisim