Ligdeki 28. hafta maçında Al-Nassr ile Al-Shabab takımları, başkent Riyad'da kozlarını paylaştı. Al Nassr'ın kaptanı Ronaldo, takımını 3-2 öne geçiren golden sonra secdeye gitti.

ARKADAŞLARI ALKIŞLADI

Ağlara giden gol sonrası neredeyse tüm takım, rakip kale önünde golün coşkusunu yaşarken, takım arkadaşları Ronaldo'nun secde etmesine alkışla karşılık verdi. O anlar izleyenler tarafından büyük beğeni aldı. Sosyal medyada 'Ronaldo Müslüman mı oldu?' paylaşımları yapıldı...

PERFORMANSI ÜST DÜZEYDE

Çoğu futbolsever tarafından dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Ronaldo, transfer olduğu Al Nassr takımında da istatistiki açıdan üst düzeyde. Bu sezon takımıyla ligde 15 ve kupada 1 olmak üzere toplam 16 maça çıkan yıldız oyuncu 14 gol ve 2 asist yaparak takımının skor yükünü üstlendi. 

75 MİLYON DOLAR

Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile yılda 75 milyon dolardan 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Al Nassr'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cristiano Ronaldo'yu resmen renklerine bağladığını açıklanmıştı. Portekizli yıldız, 7 numaralı formasıyla pozunu vermişti.

TAKIMDA TANIDIK İSİMLER DE OYNUYOR

Ronaldo'nun transfer olduğu takımda Luiz Gustavo ve Anderson Talisca gibi tanıdık isimler de forma giyiyor. Yıldız oyuncu Ronaldo, Al-Nassr’a transferi için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyiciydi. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım."

Editör: TE Bilisim