Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi! Geçen sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Kara Kartal'da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Sergen Yalçın, bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde başkan Ahmet Nur Çebi'yle bir araya geldi. Kritik zirveden ayrılık kararı çıkarken Sergen Yalçın, öğle saatlerindeki son antrenmana katılarak takımla vedalaştı.

DAHA ÖNCE İSTİFADAN DÖNMÜŞTÜ

27 Kasım'da ligde Giresunspor'a sahasında 4-0 mağlup olarak çok ağır bir yenilgi alan siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın maçın ardından istifa sinyali verse de ertesi gün başkan Ahmet Nur Çebi ile yapılan görüşmenin ardından devam kararı almıştı. Sonrasında oynanan Kasımpaşa maçında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve berabere kalan Beşiktaş'ta sergilenen performans yine kimseyi tatmin etmezken Dortmund hezimeti bardağı yeniden taşırdı ve ayrılık kaçınılmaz oldu.

AVRUPA'DA HÜSRAN YAŞADI, LİGDE ZİRVEYE UZAK KALDI

Bu sezon hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da beklentilerin çok uzağında kalan Beşiktaş, ligde 15 haftada sadece 21 puan toplayabilmişti. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele eden siyah-beyazlılar Ajax, Sporting ve Borussia Dortmund'la oynadığı maçların tamamından yenilgiyle ayrılarak Avrupa defterini puansız kapamıştı.

Editör: TE Bilisim