Geçtiğimiz Cuma günü ortaya çıkan haberler, ABD’deki tatil döneminin ardından Netflix dizilerinden Stranger Things’in son sezonu için prodüksiyon çalışmalarının başlayacağını ortaya koymuştu.  Peki Stranger Things 5. sezon ne zaman çıkacak? İşte Stranger Things 5. sezon fragmanı

STRANGER THİNGS 5. YENİ SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Netflix yapımı bilim kurgu dizisi Stranger Things'in 4. sezonunun 1. kısmı 27 Mayıs'ta, 2. kısmı ise 1 Temmuz 2022 tarihinde izleyici ile buluştu. 4. sezon, 83 ülkede birinci sıraya yerleşerek büyük ilgi gördü. Ancak, Stranger Things 5. sezonunun yayın tarihi hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor.

Stranger_Things_4

Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, daha önce 5. sezonu doğrulamış ve dizinin hikayesinin planlandığı gibi 7 sezon önce olduğunu ve 4 veya 5 sezon olacağını tahmin ettiklerini belirtmişlerdir. Ayrıca, 5. sezonun dizinin final sezonu olacağını açıklamışlardır.

Stranger_Things_2

STRANGER THİNGS KONUSU

Stranger Things, 1980'lerin başında kurgusal kasaba Hawkins, Indiana'da geçmektedir. Hawkins Ulusal Laboratuvarı'nın yaptığı gizli deneyler sonucunda açılan bir portal, kasabanın sakinlerini olumsuz bir şekilde etkilemeye başlar. Dizi, Will Byers'ın gizemli bir yaratık tarafından kaçırılması ve arkadaşlarının onu aramasıyla başlar. İlk sezon boyunca, paranormal olaylar ve gizemler kasaba sakinlerini etkiler.

Stranger_Things_3

STRANGER THİNGS OYUNCULARI

Dizinin başlıca oyuncuları arasında Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp ve Sadie Sink bulunmaktadır.

Stranger_Things_1