2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa mücadelesine artık sayılı günler kaldı. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta oynanacak olan maçın tarihi, başta finalde yer alan iki takımın taraftarları olmak üzere pek çok futbolseverce araştırılıyor. İşte, GS-FB Süper Kupa final maçı tarihi...

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK?

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali maçı, 29 Aralık 2023 Cuma TSİ 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak.

super-kupa-finali-1

SÜPER KUPA FİNALİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Süper Kupa finalinin hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dev maçı Abdulkadir Bitigen'in yöneteceğini resmi olarak duyurdu.

super-kupa-finali-2

29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleşecek 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasında Abdulkadir Bitigen başhakem olarak görev alacak. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak olan maçın yardımcı hakemliklerini Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

super-kupa-finali-5