Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa finali iptal olmuştu. Başkan Ali Koç, taraftların merak ettiği Süper Kupa maçının oynanacağı tarihi açıkladı. Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının 31 Mart'ta Türkiye'de yapılacak yerel seçimlerin ardından oynanacağını duyurdu. 

"RAKİBİMİZ DE PUAN KAYBEDECEK"

"Yine camianın bir kısmı karamsarlığa kapıldı. Onlara rahat olmalarını söylüyorum. Daha 13 maç var rakibimiz de puan kaybedecek. Futbol dışı branşlarda altın çağımızı yaşıyoruz. Fenerbahçe, her yerde tepeye oynuyor. Tabi kulvarlarda şampiyonluk kaçtığında hayal kırıklığı daha büyük oluyor bu yüzden."

FENERBAHÇE - GALATASARAY SÜPER KUPA MAÇI  İÇİN TARİH VERİLDİ

"Süper Kupa maçı için önce 28 Şubat dendi ama o tarihten vazgeçildi. Seçimlerden sonra ve nisan ayı içinde oynanacağı kesin. Süper Kupa olayında birçok paydaş var, cımbızla bizi hedef gösterdiler. Yeni aldığım bilgiler de var. TFF bu işi Ankara'ya raporlarken, bizi işaretlemiş. Biz bunun dibine ineceğiz."

Editör: Yağmur Güzel