Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir süpermarkette alışveriş yapan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğramacı, Mustafa Ş. tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Güvenlik kamerası görüntülerine ilk Ekran Haber'in ulaştığı bu cinayette, Belfun Doğramacı'yı kalbinden, eşi Sevda Doğramacı'yı ise kolundan vuran cinayet zanlısı Mustafa Ş. polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak tutuklandı.   

OĞLUNUN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTTU

Öldürülen Belfun Doğramacı ile Mustafa Ş.'nin komşu oldukları, 2019 yılında Mustafa Ş'nin oğlu Batuhan'ın (18) Belfun Doğramacı'nın kullandığı otomobilin kaza yapması neticesinde hayatını kaybettiği ve ikili arasında bu sebeple husumet başladığı ortaya çıkmıştı.

Supermarkette Kursun Yagmuruna Tutmustu Dehseti Yasatan Zanli Tutuklandi Iha

MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ

20 Şubat'ta Mustafa Ş.'nin Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada Belfun Doğramacı'ya yönelik işlediği "kasten öldürme" suçundan müebbet, Sevda Doğramacı'ya yönelik işlediği "öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. Ayrıca sanığın "silah bulundurma suçundan" da 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istenmişti. 

Supermarkette Kursun Yagmuruna Tutmustu Dehseti Yasatan Zanli Tutuklandi Iha 2

OLAY ANI KAMERALARDA

İlk Ekran Haber'in ulaştığı görüntülerde, Belfun ve eşi Sevda Doğramacı'nın markete girdiği, hemen arkasından sanık Mustafa Ş. ile eşinin markete girdiği görülüyor. Sanık Mustafa Ş'nin silahını çıkararak Belfun Doğramacı'ya yönelttiği, tabancanın kabzası ile önce kafasına vurduğu, daha sonra ateş ettiği anlar yer alıyor. Ayrıca görüntülerde, eşinin Mustafa Ş'ye engel olmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı, olaydan sonra da sanığın marketten uzaklaştığı görülüyor.

Supermarkette Kursun Yagmuruna Tutmustu Dehseti Yasatan Zanli Tutuklandi Iha 1