Sur Tatil Evleri (SURGYhalka arzının borsada işlem göreceği tarih ve halka arz sonuçları merak ediliyor. Kuzey Boru'nun halka arzı, KBORU kodu ile borsada işlem görecek. Peki, Kuzey Boru halka sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi? KBORU ne zaman borsada işlem görecek? İşte detaylar....

SUR TATİL EVLERİ (SURGY) HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sur Tatil Evleri (SURGY) halka arz talep toplamaya başladı. Talep toplama tarihi sona erdikten sonra SURGY halka arz sonuçları açıklanacak. 

Sur Tatil Evleri 4

SUR TATİL EVLERİ (SURGY)  HALKA ARZ KAÇ LOT VERDİ, VERİR?

Sur Tatil Evleri (SURGY) halka arzda katılım oranın göre dağıtımın şu şekilde gerçekleşmesi bekleniyor:

Dağıtılacak Pay Miktarı (Olası):

- 2.1 Milyon katılım ~ 18 Lot (885 TL)

- 2.5 Milyon katılım ~ 15 Lot (737 TL)

- 2.9 Milyon katılım ~ 13 Lot (639 TL)

- 3.3 Milyon katılım ~ II Lot (540 TL)

- 3.7 Milyon katılım ~ 10 Lot (491 TL)

- 4.1 Milyon katılım ~ 9 Lot (442 TL)

- 4.5 Milyon katılım ~ 8 Lot (393 TL)

- 4.9 Milyon katılım~7 Lot (344 TL).

Sur Tatil Evleri 2

SUR TATİL EVLERİ (SURGY)  HALKA ARZ  BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Sur Tatil Evleri (SURGY) halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul'da SURGY kodu ile işlem görecek. Tarihi ise henüz açıklanmadı. 

Sur Tatil Evleri 3

SUR TATİL EVLERİ (SURGY) HALKA ARZ DETAYLARI

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO, Ziraat Yatırım Menkul Değerler AŞ liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler AŞ eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7-8 Aralık'ta 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak.

Sur Tatil Evleri GYO'nun paylarının fiyatı, yüzde 20,05 halka arz iskontosu ile 49,18 TL olarak belirlenmiştir.

Sur Tatil Evleri

Halka arz edilecek 45 milyon TL nominal değerli payların yüzde 80'i yurt içi bireysel yatırımcılara ve yüzde 20'si yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilmiştir. Bu doğrultuda, şirketin halka arz büyüklüğü yaklaşık 2,2 milyar TL olup, halka açıklık oranı yüzde 26,87 olarak öngörülmektedir. Sur Tatil Evleri GYO'nun payları aynı zamanda Borsa İstanbul'da Katılım Endeksi'ne dahil edilecektir.

Sur Tatil Evleri 1

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Tatil Evleri GYO'nun 9,8 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip olduğunu ve halka arzın Ziraat Yatırım Menkul Değerler AŞ liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler AŞ eş liderliğindeki konsorsiyum aracılığıyla 7-8 Aralık'ta gerçekleştirileceğini belirtti. Elmas, Sur Tatil Evleri GYO'nun turizm yatırımlarını içerdiğini ve Sur Yapı'nın 30 yılı aşkın deneyimini bu sektöre taşıdığını vurgulayarak, şirketin rekabet avantajını mevzuat kaynaklı yüksek giriş bariyeri ve kredi borcu olmaması olarak açıkladı. Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzının tamamlanmasının ardından yüksek nakit fazlası oluşturarak yeni projelere ve temettü dağıtımına imkan vereceği ifade edildi.