Karaman'ın Üniversite Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir trafik polisinin dikkati sayesinde olası bir felaketin önüne geçildi. İbrahim Öktem Caddesi üzerinde, iki gün önce meydana gelen olayda, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Hüseyin Ala, rutin trafik uygulaması yaparken ilginç bir durumla karşılaştı.

Karaman Fenalasan Surucu Trafik Polisi 16042024 Iha (1)

Karaman Fenalasan Surucu Trafik Polisi 16042024 Iha (3)

DOLMUŞ ŞOFÖRÜ DİREKSİYONDA FENALAŞTI

Yaklaşmakta olan bir dolmuşun, yolun ortasında aniden durduğunu fark eden polis memuru, durumun ciddiyetini anlamakta gecikmedi. Sürücü koltuğunda oturan Bekir Bingöz'ün fenalaştığını ve dolmuşun kontrolsüz şekilde geri geri kaymaya başladığını gördü. Hızla müdahale eden Ala, arkadan gelen araçları uyararak, büyük bir kaza riskini engelledi. Bu heyecan dolu anlar, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Karaman Fenalasan Surucu Trafik Polisi 16042024 Iha (6)

Karaman Fenalasan Surucu Trafik Polisi 16042024 Iha (5)

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Hızla olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, fenalaşan sürücü Bekir Bingöz'ü hemen Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tedavinin ardından sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Karaman Fenalasan Surucu Trafik Polisi 16042024 Iha (4)

Editör: Mevlüt Peker