2024 Survivor yarışmacı kadrosu şekillenmeye başladı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor All Star kadrosunda yer alacak bazı isimleri açıkladı. İzleyiciler Survivor All Star ne zaman başlayacak? Yarışmacılar kimler? gibi birçok sorunun yanıtını merak ediyor. Yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yayınladığı her dönemde adından söz ettiren Survivor yarışması, 2024'te All Star bölümüyle ekrana gelecek. 

acun-ılıcalı-açıkladı-turabi-all-star

Survivor All Star Ne Zaman Başlayacak?

İddialı kadrosu ile yeni sezona hazırlanan 2024 Survivor All Star'ın yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Heyecanla beklenen programın 2024 yılının ilk aylarında başlaması bekleniyor.

turabi-all-star-acun-ılıcalı

Survivor'da Kimler Yarışacak? 2024 SURVİVOR ALL STAR Yarışmacıları Kimler?

Acun Ilıcalı, kadrosu şekillenmeye başlayan 2024 Survivor All Star'da yarışacak bazı isimleri paylaştı. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can'ı duyurdu. Ardından Survivor'da yer alacak 7'nci yarışmacının, daha önce iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran olacağını açıkladı. Ilıcalı, "Survivor tarihinin efsane ismi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. Bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum" diyerek Turabi'yi tebrik etti.