Survivor Poyraz ve Atakan Neden Kavga Etti?

Survivor yarışmasında son dönemlerde sular durulmuyor! Gerilimin tavan yaptığı Survivor yeni bölüm fragmanında yer alan Avatar Atakan ve Poyraz’ın birbirine girmesi oldukça dikkat çekti. Fragmanda Avatar Atakan, Poyraz’a “Yeryüzünde hiçbir delikanlı benim böyle gözlerime bakıp diyemez” sözlerini kullanmasının ardından Poyraz, ayaklanarak Avatar Atakan’ın üzerine yürüdü.

survivor-04012024-4

Avatar Atakan: "Sana ceza vermesinler. Senin cezanı ben vereceğim"

Survivor kavgalarına bir yenisini ekleyen Poyraz ve Atakan'ın birbirine girmesi merak konusu oldu. Survivor'da kavga sırasında Avatar Atakan'ın "Ağzını toplayacaksın. Sana ceza vermesinler. Senin cezanı ben vereceğim” sözleri adayı birbirine karıştırdı. Yaşanan tartışma esnasında Avatar Atakan ve Poyraz’ı diğer yarışmacılar güçlükle ayırdı. 

Atakan Poyraz Kavga 3

Acun Ilıcalı Çileden Çıktı!

Avatar Atakan’ın Poyraz’a söylediği sözler Acun Ilıcalı’yı çileden çıkardı. Acun Ilıcalı mavi ve kırmızı takım yarışmacılarıyla konseyde bir araya geldi. Ilıcalı, Ada konseyinde olanları eleştirdi. Kavgaya ilişkin konuştuktan sonra Poyraz ve Atakan'a söz verdi. Poyraz yenilgiyi hazmedemediğini belirtip sarf ettiği sözler için özür diledi.

Atakan Poyraz Kavga 2

Poyraz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün oldukça üzgünüm. Sözlerime hepsinden teker teker özür dileyerek başlamak istiyorum. Yenilgiyi hazmedemedim. Geriden geldiler ve bizi yakaladılar. Kaybetmenin verdiği nabızla normalde güleceğim eyleme kendimi tutamadım asla söylemeyeceğim, söylediğim için utandığım ve seviyeyi buraya getirdiğim için kusura bakmasınlar yanlış yaptım. Ama nabzımı kendimi kaybetmişken karşımda gülen makara yapan Yunus Emre vardı. Aynı şekilde Atakan da üstüme geldi. Saçma bir laf ettim ama beni alttan alabilirdi. Mutsuzum bu duruma düştüğüm için. Orada racon kesti, Acun Medya kessin cezasını yoksa ben keserim diyor. Düelloda gelsin kessin bakalım o raconu. Yine rekabetimize kaldığımız yerden devam edelim. Yine herkesten özür diliyorum"

Atakan ise "Aslında bu işin muhatabı Poyraz ve bizim takımın tamamı. Poyraz'ın lafları yenilir yutulur cinsten değil. Poyraz lafa özür dileyerek başladığı için ve hatasını kabul ettiğini gördüğüm için farklı şeyler söylemeyeceğim. Zaten Poyraz'ın potaya gireceği ve girmek istediği biliniyordu. Bekliyorum geliyorum demek yerine farklı jargonda bir şeyler söyledi. Ben o sokak jargonuna sahibim ama burada onu kullanmıyorum. Bu çok ağırıma gitti, çok sinirliyim fakat ben orada Poaraz'ın sevdiği kız arkadaşını düşünüyorum ailesini düşünüyorum, kendi evlatlarımı düşünüyorum. Normalde kapanmaması gereken bir olay. Ama özür dilediği için bitmiştir" dedi.

Acun Ilıcalı, Avatar Atakan'ın sözlerine karşılık “Girdiğin alan çok riskli bir alan Survivor açısından. Herkese yapılabilir sana mı yapılamaz böyle bir şey yani? Öyle bir durum mu?” dedi.

Avatark Atakan'ın  “Cezanı onlardan önce ben keseceğim” sözlerini anımsatarak, "Biz şiddetle ilgili tehdit, ihtimal ve bir potansiyel gördüğümüz zaman direkt mercek altına alıyoruz yarışmacıları." dedi.
 

Editör: Nurseli Fırat